Atlético de Madrid

2-0

Desconegut
Vicente Calderón

En el estadi del Manzanares, el Atletico durant la primera part no va poder superar la bona estratègia defensiva dels arlequinats, semblava que els matalassers estiguessin mes pendent del partit que tenien que jugar a Viena corresponent a la copa de “Ferias” el dimecres vinent.  Al minut 56 va arribar la escapada de Collar per la seva banda esquerra, que va centrar al mig i Adelardo de potent xut ras, va fer el gol, fregant al pal. Això va motivar que el Sabadell surtis a buscar l’empat. Al minut 82 Ufarte treu un corner i Adelardo fa un xut potent que sorprèn a Martinez, 2 a 0. En aquest primer partit de la temporada van debutar amb el Sabadell, quatre de les noves incorporacions. Pini – Montesinos – Seminario i Zaballa.