Real Betis

2-3

Desconegut
Benito Villamarín

En el Benito Villamarin, la veterania del Sabadell es va imposar a la joventut del Betis. Sempre s’ ha dit que la veterania es un grau. Marañon era el amo i senyor del mig del camp. Als 10 minuts Seminario inaugura el marcador, un gran xut que es cola per la escaira dreta del porter. Minut 13 una falta executada per Marañon, es rematada per Vall davant la sortida de Campillo, 0 a 2. Al minut 23 el Betis fa un gol olímpic, Rogelio treu el corner i ni Martinez ni Isidro estan encertats a treure la pilota. 1 a 2.Minut 53 gran jugada del jove Cristo, que dribla a molts defenses inclòs el porter Martinez, empat a 2.Al minut 61 Seminario de fort xut estableix e 2 a 3 definitiu.Cal destacat el gran partit de Marañon i Seminario.