1-1

FC Barcelona
Desconegut
Nova Creu Alta

Tarda de futbol brillant a la Nova Creu Alta, just repartiment de punts davant l’àrbitre internacional el sr. Gardeazabal.  Al minut 3 de la segona part , Zaldua en posició de extrem dret, tocant quasi al banderí de corner ,fa un centro-xut que sorprèn al porter Martinez, es el 0 a 1. Al 15 minuts de aquesta segona part Zaballa remata de cap i estableix el empat a 1 gol. El Barça va treure 8 corners per 5 el Sabadell. Van actuar com a capitans Zaldua i Muñoz. Al final del partit Pasieguito va  destacar la lluita noble de tots els jugadors, i que el gol de Zaldua no tenia la intenció de xut sinó de centro. Artigas l’entrenador visitant va dir que el partit hagués pogut guanyar qualsevol dels dos equips. Se li va preguntar com havia vist els 4 ex blaugranes que ara militen al CE. Sabadell (Marañon-Montesinos-Seminario-Zaballa) i es va limitar a contestar que havien fet un bon partit.