Real Sociedad

6-0

Desconegut
Atotxa

El Sabadell no va saber jugar en el fang de Atocha. A mes podríem dir que va tenir mala sort tal i com transcorrien els minuts, i segurament això va fer que la Real acabes fent aquesta golejada de 6 a 0. Minut 13 una topada amb Arrambarri deixa lesionat a Zaballa, aquest torna al camp al minut 29 i al minut 33 te que deixar definitivament el terreny de joc degut a la luxació de espatlla. Al minut 30 un xut de Arregui toca a les mans involuntàriament a un defensor arlequinat i l’àrbitre assenyala penalty. Aquest el tira el mateix Arregui i fa el 1 a 0. Al 32 un xut de Urreisti, es rebutjat fluixet per la defensa i el mateix jugador marca el 2 a 0. I al ultim minut de la primera part Urreisti a centrada de Boronat fa el 3 a 0. Al descans amb el camp enfangat, amb un home menys, amb un primer gol de penalty mes que rigorós, i amb el resultat actual desfavorable de 3 a 0. A la segona Arregui al minut 51,60 i 68 fa tres gols mes deixant el resultat de 6 a 0. Debut de Garcia Gerpe amb el Sabadell. Al finalitzar el partit Pasieguito va comentar que ell ja havia dit que era millor donar lis els dos punts que no pas jugar en aquest fangar i si li sumes que hem jugat amb 10. Ja esta tot dit. Elizondo per la seva part deia que el Sabadell havia estat desorientat des de el primer moment i que no es va saber adaptar a les condicions del terreny de joc.