Desconegut
Estadi
Nova Creu Alta
Resum

Victoria amb suspens a la Nova Creu Alta. Mes pancartes de suport a favor del Granada que del Sabadell. A la segona part una intensa boira feia que no es veies el futbol de una porteria al altre. Dos minuts de inspiració van donar la victòria al Sabadell. El granadins van fer un millor futbol, però mes lent que els arlequinats. Minut 48 Torrent treu una falta i es rematada de cap per Vidal I, 1 a 0. Dos minuts després es Zaballa qui treu una falta i Montesinos de un xut impressionant fa el 2 a 0.  Minut 83 una internada per la dreta de Martos que arriba fins la línia de corner i Ureña remata dins l’àrea per posar el 2 a 1 al marcador.  10 corners a favor del Sabadell per dos a favor del Granada. El entrenador Marcel Domingo, va comentar que al final del partit quasi empaten. Pasieguito comenta que aquest triomf potser molt important de cara al final del campionat