Cádiz CF

3-1

Desconegut
Ramón de Carranza

En el Ramon de Carranza, partit avançat al dissabte nit, corresponent a la primera jornada de la segona divisió. Mal inici per els arlequinats en la recent estrenada categoria. L’àrbitre va ensenyar tres targetes blanques a cada equip, per els arlequinats van ser Arnal, Garcia Soriano i Felip. Minut 43 corner tret per Larrauri i Juanito remata en posició de extrem dret. Arnal rebutja la pilota però aquesta ja havia passat la línia de gol.1 a 0 al marcador. Minut 48 una falta treta per Gonzalez es rematada per Machicha, que es va anticipar al porter Martinez, que en aquesta jugada es va lesionar, havent de ser substituït per el porter suplent Lopez. 2 a 0 . Minut 71 errada de Migueli i Bermudez que aprofita Palau per fer el 2 a 1. I minut 80 el definitiu 3 a 1 en gran jugada personal de Villalba i que Baena marca . Un gran gol. El entrenador del Cadiz va elogiar al Sabadell i va dir que amb el 2 a 1 va témer per el resultat. L’entrenador arlequinat Orizaola va considerar massa càstig el resultat de 3 a 1.