Real Valladolid

1-1

Desconegut
José Zorrilla

A 5 minuts del final va igualar el partit Palau. Abans al Sabadell se li van anular dos gols. Degut a una averia en el transformador de la llum, el partit va començar amb 45 minuts de retard. El arbitratge del Sr. Herencia Jurado va ser dolent, sobretot per els interessos arlequinats . Minut 40 de la primera part Cardeñoa treu una falta i Lorenzo remata a gol 1 a 0. Despres vindrien dos gols anul·lats per teòric fora de joc , molt protestats per els jugadors arlequinats, sobretot per Zaldua. I a 5 minuts per el final un pase de Zaldua a Palau es converteix en el definitiu empat a 1. Arnal es va lesionar al minut 75 sent substituït per Lopez. Orizaola va comentar que mereixien la victòria sobretot ja que el gol anul·lat a Zaldua era totalment vàlid.