Rayo Vallecano

3-0

Desconegut
Vallecas

El Rayo amb la sort de la seva part va guanyar als arlequinats. Mati esplèndid de sol i bona temperatura. El partit va començar 30 minuts mes tard per la incompareixença del l’àrbitre gallec Sr. Lopez Seijo. Es va haver de avisar a ultima hora el àrbitre castellà Sr. Alonso Perez. Que a la primera part va actuar sense el uniforme reglamentari, que li va arribar a la segona part. Minut 8 Curta fa una centrada i Chapela II remata a gol. 1 a 0. Minut 44 mentre els jugadors reclamen un penalty a Garcia Soriano, el jugadors madrilenys fan un contraatac i Benito marca el 2 a 0. Jugada psicològica en la que s’arriba al descans. I en el últim minut del partit Illan marca el definitiu 3 a 0. En aquest segon temps el Sabadell va estavellar dos xuts al travesser un de Cristo i un altre de Palau. El entrenador del Rayo Martin Vences, va comentar que era una victòria molt important per el seu equip. I Oriazaola, va dir que no mereixien perdre.