Campionat Catalunya 2ª categoria | 01-03-1914 15:50
Terrassa FC

0-4

Sampere
Camp vell de Terrassa

A les 15.50 l'àrbitre Sampere, ajudat a les bandes per Gibert i Massana i com a jutges de porta per Doncos i Nogareda, dóna inici al partit. El Sabadell inicia el partit a favor de sol i vent.

Després d'uns minuts de tanteig el Sabadell es fa dominador del partit i ja al minut deu, després d'una arrencada d'Aragay, la pilota arriba a Retana qui fa el primer gol. Continua apretant el Sabadell i només tres minuts després, disposa d'un doble corner, la centrada de Moix cau a Gaspar Aragay per apuntar-se el segon. Encara hi ha temps a la primera part per anular per fora de joc, el que podia haver estat el tercer després d'un xut potent de Renom espectacular, que toca el travesser i entra.

La segona part comença a les 16:47, el Sabadell disposa ja d'una gran oportunitat a càrrec de Renom i al cap de tres minuts Aragay des de prop de mig camp llença un xut potent que rebutja el porter Segura però toca al pal i finalment acaba entrant. La tensió puja i Amadeu Aragay és expulsat del partit. Així i tot el Sabadell encara ampliaria el marcador amb una falta llençada per Monistrol que Llonch desvia de cap. El mateix Llonch encara està a punt d'aconseguir-ne un altre amb un xut al pal. El Sabadell s'acaba agradant, demostrant que és molt superior a aquest Terrassa i que el partit de la primera volta que acabà amb empat va ser realment un accident. Cal destacar el joc de Monistrol, Comas i Gallart per sobre dels altres.