Fitxa del partit
Campionat Catalunya 2ª categoria | 08-03-1914
Unió Deportiva Terrassa

1-4

CE Sabadell
Desconegut
Estadi
Camp vell de Terrassa
Resum

El darrer partit de campionat que havia de donar el títol al Sabadell es disputava al camp del Terrassa i davant la Unió Deportiva. El partit començà amb un públic nombrós i hostil davant els nostres jugadors i la nostra afició desplaçada. Qualsevol qualificatiu del comportament resultaria extremadament moderat. Quan Renom va haver de deixar el camp amb antelació, fou obsequiat no sols per una quantitat de xiulets i crits, també va caure alguna pedra i algun barrot de cadira.

El Sabadell va jugar un temps amb nou homes tot i que això no va ser suficient, perquè deixes de mostrar-se superior al terreny de joc. D'un servei de cantonada Aragay fa el primer pel Sabadell. Renom d'una jugada personal fa el segon i amb aquest resultat s'arriba al descans.

A la segona part, els terrassencs gaudeixen de moltes oportunitats però un Figuls excepcional impedeix el gol. Per contra, altre cop Renom i Moix d'un xut magnífic augmenten l'avantatge. Els terrassencs tancarien el marcador amb un gol de Torrella. Per part del Sabadell, Casas, Figols i Gallart van jugar molt bé, però el millor de tots va ser Moix.

Local
Vendrell
Godó
L. Fernández
Blay
Cirera
Torrella
Garriga
Nogués
Torrella
Nuñez
Tusell
Entrenador
Crònica
¿?

Gaspar Aragay II

¿?

Josep Moix

¿?

Renom

¿?

Renom

¿?

Torrella

Últims partits
Campionat Catalunya 2ª categoria | 15-02-1914
CE Sabadell

4-1

Unió Deportiva Terrassa
Efemèrides