2ª Divisió B | Jornada 1 | 25-08-2019 19:00

Estadi
Nova Creu Alta
Vídeo
Resum

Els primers minuts es va veure a un Sabadell amb les idees clares, jugant des de la defensa sense regalar la possessió al rival. Malgrat que el Sabadell controlava el ritme del joc, el Castelló va gaudir primer d'una ocasió clara de gol en rematar César Díaz un corner, obligant Mackay a lluir-se. El Castelló va començar a dominar el joc i va gaudir d'un parell d'ocasions més. I, finalment, tanta insistència va tenir premi quan Pajarero va errar en un control, deixant Cèsar Díaz sol davant de Mackay en un mà a mà que no desaprofità el davanter. El Sabadell no es trobava còmode al terreny de joc i el Castelló olorava sang i davant dels dubtes dels locals, buscaven el segon gol amb l'objectiu de posar terra pel mig i la confiança de quant surten bé les coses. Així César Díaz, en posició dubtosa, va assistir a Rubén Díez perquè aquest marquès el 0-2 tot just abans del descans. El gol va suposar una gerra d'aigua molt freda per un Sabadell que va haver de marxar al descans amb dos gols de desavantatge. A la represa el Sabadell va fer un doble canvi, un obligat per la lesió d'Olmo. Tot i que ho va intentar i en va gaudir d'alguna ocasió, la superioritat demostrada pel Castelló en aquest partit, el va fer just guanyador dels tres punts.

Entrada
Visitant
Álvaro Campos
50'Eneko Satrústegui