2ª Divisió B | Jornada 2 | 01-09-2019 19:00

Estadi
Ciutat Esportiva de Bunyol
Vídeo
Resum

El Sabadell va sobreviure a la visita a Bunyol aconseguint tres punts a domicili tant valuosos com immerescuts. El conjunt d'Antonio Hidalgo va haver d'apel·lar a la fiabilitat del seu porter, Ian Mackay, i a la capacitat del seu equip de sobreposar-se per remuntar el gol inicial de Monterde. Gens còmode es trobava de sortida el Sabadell que va concedir en deu minuts tres corners i diverses oportunitats, una d'elles aprofitada per Monterde en rematar a plaer una passada d'Arturo que havia sobrepassat al seu marcador. La manca de contundència defensiva, va generar més tard altres ocasions que el porter arlequinat va rebutjar. Al Sabadell li costava en atac, només Néstor en una sortida deshora del porter, va desaprofitar l'oportunitat en llençar la pilota bombejada per sobre del travesser, però l'empat va arribar en una jugada aïllada rematada per Óscar Rubio després d'una centrada del mateix Néstor. En el segon temps, els arlequinats van aconseguir tallar la sagnia d'ocasions, però tampoc van espantar gaire Cárdenas fins que Adri Cuevas va provocar un penal que Edgar es va encarregar de transformar en tres punts. Rubén Fernàndez va veure la segona groga al minut 90, en un partit on el més destacat per part arlequinada va ser Ian Mackay. Es va guardar un respectuós minut de silenci per Xana, filla de l'exseleccionador Luis Enrique.