2ª Divisió B | Jornada 4 | 15-09-2019 19:30

0-2

Kevin Javier Moreno Muñoz
José Rico Pérez
Vídeo

Els primers minuts han estat una clara declaració d'intencions del Centre d'Esports, on només el desencert d'Adri Cuevas i Néstor l'ha privat d'avançar-se al minut 3. Boniquet va tornar a avisar, tot i que amb el pas dels minuts s'ha reduït el ritme del partit, sense privar de bones oportunitats per tots dos, abans d'arribar al descans amb empat a zero, però amb la sensació que era el Sabadell qui dominava i qui portava el ritme del joc. De fet, durant alguns moments de la primera meitat s'han escoltat xiulades per part dels aficionats locals cap al seu equip.

La segona meitat igual que a la primera, començà amb una oportunitat de Néstor. Els arlequinats però, no ho han deixat aquí i Oscar Rubio, després d'una treballada jugada de Boniquet, ha rematat un centre ras de Josu per avançar els arlequinats al minut 59. L'alegria ha estat a punt de ser doble quan Néstor, que semblava ser en posició legal, ha marcat un gol que ha estat anul·lat pel col·legiat. L'Hércules ha intentat refer-se després d'encaixar el gol d'Oscar, però l'expulsió de Nani per doble groga ha capgirat els plans dels locals i els ha deixat en inferioritat durant mitja hora. Tot i el canvi de guió els locals ho han seguit intentant amb insistència i Mackay ha hagut de lluir-se en diverses ocasions per salvar el Sabadell. Els darrers minuts és d'un patiment total, amb un Hercules buscant amb tot el gol de l'empat i un Sabadell que ha demostrat saber patit, culminant Lanza ja al descompte, un contraatac iniciat per Néstor i assistit per Aitor per posar el 0-2 definitiu. La victòria deixa al Sabadell amb 7 punts de 12 possibles i ocupant la setena posició, però aquest triomf suposa alguna cosa més, ja que es guanya per primer cop a la història al José Rico Pérez davant l'Hercules.