2ª Divisió B | Jornada 10 | 27-10-2019 18:00

1-0

José Alberto Pardeiro Puente
Johan Cruyff
Vídeo

Estrena amb sabor amarg. El Sabadell, com passava sovint al Mini Estadi, ha sortit escaldat de l’estadi Johan Cruyff i ha vist trencada la seva gran ratxa de 8 jornades sense conèixer la derrota. Ha mancat poder ofensiu i el Barça B n’ha tingut prou amb un gol de Monchu. En els últims minuts s’ha fregat l’empat en les dues ocasions més clares en tot el partit.

A priori, s’enfrontaven dos equips amb propostes semblants, basades en la possessió. Aquesta batalla, a la primera meitat, l’ha guanyat clarament el Barcelona B. S’ha fet seva la pilota i els homes d’Antonio Hidalgo no estan fets per anar-hi al darrere. Pateixen massa. El dibuix ha variat, amb una línia defensiva de 4 molt més definida. L’objectiu primordial era contrarestar el joc creatiu del filial, sempre conduït per Riqui Puig.

El primer ensurt ha arribat aviat per part del sabadellenc del Barça Àlex Collado, trobant l’excel·lent resposta d’Ian Mackay en el minut 5. De fet, però, ha estat l’única situació de perill fins al gol de Monchu. El problema és que el control del partit ha estat blaugrana, sense que el Sabadell trobés escletxes per on fer mal. Després de l’1-0 el conjunt arlequinat ha passat por uns moments crítics. Ha reaccionat en la recta final de la primera meitat arribant amb perill dues vegades a l’àrea d’Iñaki Peña. Un xut d’Óscar Rubio s’ha perdut fora i una passada de Josu no ha trobat rematador.

A la represa el repte era majúscul però la reacció s’ha produït i s’ha vist un equip arlequinat amb més intenció ofensiva, encara que als metres finals ha faltat determinació. L’entrada de Manuel Lanzarote -després d’un nou ensurt amb la rematada de Saverio al travesser- ha insuflat unes gotes de dinamisme a l’atac arlequinat.

Aitor Pascual ha entrat per Óscar Rubio, guantant en velocitat per banda dreta. El Sabadell llavors a dominat el partit i cada aproximació a l’àrea propiciava la cridòria de la nombrosa afició sabadellenca. Edgar ha entrat per Ángel Martínez en l’última bala del tècnic arlequinat. El Sabadell ho ha intentat amb més cor que joc i ha tingut l’empat en el primer xut del partit entre pals, d’Edgar, però s’ha trobat la magnífica intervenció d’Iñaki Peña. En el temps afegit, el porter blaugrana ha tingut més feina que en tot el duel. També ha rebutjat un bon xut d’Aitor Pascual. No ha pogut ser.