2ª Divisió B | Jornada 11 | 03-11-2019 17:00

CF Badalona
Desconegut
Nova Creu Alta
Vídeo

El Sabadell ha trencat l'idil·li del Badalona amb la Creu Alta -no perdia des de feia 14 anys- amb una victòria fonamentada en la paciència. Després d'una primera part de bloqueig general, l'equip arlequinat ha sotmès al seu rival en l'inici de la segona i un gran gol d'Aitor Pascual ha estat suficient per amarrar els tres punts i tornar a la zona de 'play-off'.

L'absència, per sanció, del capità Ángel Martínez ha estat coberta pel jove Alberto Leira. El Sabadell ha guanyat de manera aclaparadora el registre de la possessió, però això no s'ha traduït en ocasions de gol ni en situacions de perill a la primera meitat.

El tècnic escapolat Manolo González no ha enganyat ningú. Ha muntat un autèntic mur davant la porteria d'Àlex amb l'objectiu prioritari de no encaixar. Els arlequinats s'han contagiat del joc visitant, de fet els únics símptomes ofensius han estat un cop de cap de Xavi Boniquet i un xut del central Grego. El resultat, una primera part molt fluixa.

A la represa, la primera gran ocasió del partit l'ha tingut Edgar, després d'una gran passada d'Aarón Rey a l'espai, però el xut del gavanenc s'ha estavellat en el travesser. Adri Cuevas no ha pogut aprofitar el rebuig. Aquesta acció ha estat com un xut d'adrenalina pel conjunt arlequinat que en la següent arribada ha trobat la recompensa amb la connexió gallega: assistència de luxe d'Aarón Rey i espectacular rematada d'Aitor Pascual amb la cama esquerra, posant la pilota a l'escaire. Un golàs.

L'escenari ha canviat. El Badalona ha hagut de fer un pas endavant i el Sabadell s'ha estructurat amb Pedro Capó en el sistema de tres centrals endarrerint Xavi Boniquet la seva posició per davant de la defensa. També ha entrat Néstor Querol per intentar aprofitar els espais amb la seva velocitat. El Sabadell volia sentenciar i evitar el patiment habitual en la recta final, però el gol no ha arribat, tot que el Badalona tampoc ha estat capaç d'inquietar Mackay tret un cop de cap de Chema Moreno que ha trobat l'àgil resposta del porter local. El Sabadell es situa de nou en la zona de privilegi abans de visitar l'Andorra.

Entrada
Álex Sánchez
Ismael Moyano
52'57'Manuel Cabrera "Pelón"