2ª Divisió B | Jornada 14 | 21-11-2019 12:00

1-1

Desconegut
Pedro Sancho
Vídeo

El Sabadell torna a sumar un punt amb sabor agredolç fora de casa. Com va passar a Andorra, a l’estadi Pedro Sancho de Saragossa s’ha avançat amb un gol de Néstor, però aquesta vegada sense mostrar el seu joc habitual. Ha estat espès i imprecís i en la recta final l’Ebro ha aprofitat una acció a pilota aturada per igualar.

La tornada d'Angel i Grego han estat les principals novetats. Molt aviat s’ha vist que seria un partit de lluita i màxima exigència física. L’Ebro ha plantejat una pressió altíssima per ofegar la sortida de pilota del Sabadell, fins i tot amb problemes a la seva pròpia àrea.

La primera meitat s’ha convertit en un cúmul de faltes i imprecisions per les dues bandes. Un joc molt travat. Els locals han gaudit d’un estèril domini territorial sense inquietar gaire Mackay, mentre que l’equip d’Hidalgo no ha pogut desenvolupar el seu habitual estil associatiu. Perdia la pilota amb massa facilitat. Però el Sabadell ha tingut una efectivitat del cent per cent. En la seva primera aproximació, un mal rebuig defensiu l’ha caçat Néstor per engaltar un gran xut creuat amb l’esquerre que ha superat el porter Loscos. Inapel·lable. El castellonenc suma el seu tercer partit consecutiu marcant. El gol no ha canviat el guió. L’Ebro ho ha intentat, però sense trobar rematades clares. Només un cop de cap desviat de Barreda en un córner. Al descans manava l’eficàcia arlequinada del Sabadell.

A la represa, l’Ebro s’ha vist obligat a arriscar més. Per tant, el Sabadell podia gaudir de més espais a la contra. Ha tingut algunes opcions, però sense la fluïdesa en l’última passada per generar ocasions de gol. Per la seva part, l’Ebro ha mostrat les seves carències ofensives i malgrat mantenir una possessió elevada, no ha estat capaç d’inquietar Ian Mackay. El Sabadell tampoc ha sentenciat amb el 0-2 –de fet, no ha gaudit d’ocasions per aconseguir-ho– i ho ha tornat a pagar molt car. En el tram final ha perdut dos punts en una acció a pilota parada. Aguza ha superat tota la defensa i Mackay amb una rematada de cap a la sortida d’un córner. Premi a la insistència local i càstig a la falta d’ambició visitant. A més, el Sabadell ha acabat amb 10 per l’expulsió d’Aarón Rey, que no ha durat ni 2 minuts sobre la gespa. S’escapa la possibilitat de veure’s líders encara que fos només unes hores.