2-0

Miguel Domato Pedreira
Ciutat Esportiva Villarreal "Mini Estadi"
Vídeo

A l'inici de partit el Sabadell ha estat clarament dominador,  amb la possessió de pilota com a argument. Això s'ha traduït en una bona ocasió d'Edgar en el minut 5 després d'una excel·lent combinació entre Aarón i Óscar Rubio, però el porter Fuoli s'ha lluït.

L'empenta arlequinada ha perdut força al mateix temps que reaccionava el conjunt de Miguel Alvarez gràcies a una forta pressió molt a dalt que dificultava la sortida de pilota dels homes d'Hidalgo. Ian Mackay ha hagut d'intervenir dues vegades en accions d'Ahn i Espi. El partit s'ha igualat, amb alternatives i arribades a les dues porteries. Més perilloses, això sí, per part arlequinada. De nou Edgar s'ha topat amb Fuoli en l'ocasió més clara de la primera meitat. El porter local també ha desviat un xut de Néstor a córner.

Ha canviat el guió a la represa. El Vila-real B ha sortit amb molta força i amb més vocació ofensiva. De fet, ha encaixonat al Sabadell a la seva àrea amb el seu joc habitual de toc i transicions molt ràpides. Han patit el conjunt arlequinat i Mackay ha evitat l'1-0 amb una miraculosa intervenció sobre la línia de gol. La sensació és que el Sabadell havia perdut el control del partit. Hidalgo ha fet un canvi per intentar trencar la dinàmica: Boris per Aarón Rey i Néstor ha endarrerit la seva posició al mig del camp.

Per uns moments ha semblat que el Sabadell recuperava el domini del partit, però mai s'ha trobat còmode, ni ha generat perill. Els canvis de Miguel Alvarez, en canvi, sí que han estat un revulsiu. Alex Millán, sortit de la banqueta, ha marcat l'1-0 amb un xut creuat culminant una contra i Edu Espiau ha sentenciat en el minut 86 a plaer en una acció on s'ha demanat fora de joc. Lanzarote ha pogut escurçar diferències en el llançament d'una falta que s'ha estavellat en el travesser.