AE Prat
Alonso De Ena Wolf
Nova Creu Alta
Vídeo

Amb les novetats de Pajarero a l’eix de la defensa, Boniquet en el lloc d’Ángel i Aarón Rey en la posició del sancionat Lanzarote, el Sabadell ha ofert uns primers 25 minuts excelsos de futbol. S’ha trobat amb un mur davant i ha sabut combinar amb paciència i qualitat, carregant quasi tot el joc per la banda dreta on la connexió Óscar Rubio–Aarón Rey ha fet més d’un descosit. El gol semblava inevitable, però ha faltat culminar. Un cop de cap d’Aarón ha topat amb la gran intervenció del porter Andrés, qui també ha evitat una rematada a boca de canó d’Edgar.

Amb una possessió escandalosa que haurà fregat el 90% en alguns trams de la primera meitat, semblava impossible veure el 0-0 a l’electrònic. Però també el Prat ha fet mèrits amb una defensa ordenada i molt disciplinada. Fins i tot amb el pas dels minuts s’ha sentit més còmode encara que en l’aspecte ofensiu s’ha mostrat totalment inofensiu. Just quan més se li ennuegava el partit al Sabadell, ha arribat la genialitat d’Edgar Hernández. En aquesta mena de partits la pilota aturada també és clau. El gavanenc, amb màxima confiança, ha superat la tanca defensiva per col·locar la pilota a l’escaire, deixant el porter fent l’estàtua en el seu pal. El gol ha arribat en un moment clau, a només 2 minuts del descans.

S’havia obert la llauna, que era el més difícil. A la segona meitat tocava rematar la feina per evitar ensurts. El Sabadell ha sortit igual, però el Prat ha hagut de fer una passa endavant. Ho ha intentat una mica més, però sense pólvora. De fet, només ha xutat una vegada. Mackay ha aturat sense problemes l’intent de Toni. El Sabadell ha perdut la inspiració de la primera part –era difícil mantenir aquell nivell– i li ha costat sentenciar. Ho ha fet en el minut 71, gràcies al primer gol d’aquesta temporada de Boris Garrós. Ha aprofitat una pilota llarga per guanyar per velocitat al defensa i després de superar la sortida del porter, ha creuat la pilota, que ha entrat plorant a la xarxa. Garrós, per l’estrena, i la Creu Alta ho han celebrat amb gran eufòria. Ja no ha passat gairebé res fins a l’últim sospir, quan una genialitat d’Aarón Rey ha permès a Boris Garrós demostrar el seu olfacte a l’àrea i posar la cirereta amb el 3-0. Aquest tercer gol, però, ha tingut un capítol més finalitzat el duel. L’àrbitre li ha concedit a l’acta al defensa Grego, autor del primer xut. En canvi, Garrós ha assegurat haver desviat la pilota abans de superar el porter Andrés. Anècdota final.

Una altra nota positiva ha estat el debut del basc Jurgi Oteo després de la seva greu lesió. Hidalgo, amb els canvis de Néstor i Adri Cuevas, ha evitat riscos i els dos, apercebuts de sanció, podran jugar contra el Lleida.

Entrada
Andrés Díez
Salvador Torreño
Albert Caparrós
46'Toni Peris
60'Oriol Ricarte
65'Carlos Guzmán
Alex Pla
Toni Larrosa
Gerard "Putxi"
34'75'Moha Chabboura