2ª Divisió B | Jornada 24 | 09-02-2020 18:30

1-0

Francisco José Fernández Cintas
Ciudad Deportiva Camilo Cano
Vídeo

Segona derrota consecutiva. Després d'acabar amb la ratxa d'imbatibilitat a la Creu Alta, el Sabadell ha perdut dues vegades seguides per primera vegada en aquesta lliga. Un penal considerat rigorós pels arlequinats i transformat per Agüero quan només faltaven 4 minuts ha condemnat a un conjunt d'Antonio Hidalgo amb molts canvis a l'onze i que no ha gaudit de cap ocasió clara. Tot i aquest '0 de 6′, manté el lideratge.

Fins a 4 novetats ha presentat l'onze d'Antonio Hidalgo. Les baixes més sensible han estat la d'Adri Cuevas amb una ruptura muscular del soli (quatre setmanes de baixa aproximadament) i Josu Ozkoidi, que per evitar riscos s'ha quedat. De fet, ha vist la cinquena groga a la banda i complirà sanció contra l'Orihuela. Això ha dibuixat un Sabadell gairebé nou, amb el debut dels últims fitxatges d'hivern, Xiker i Carlos Beitia, mentre Jurgi i Heber Pena s'estrenaven com a titulars.

El Sabadell s'ha mantingut fidel al seu estil i a la primera meitat, sota la direcció de Xavi Boniquet. Ha tingut més la pilota i també ha arribat més a l'àrea rival, però sense generar ocasions clares. La Nucía tampoc ha posat a prova a un Mackay que s'ha convertit en un espectador de luxe els primers 45 minuts. L'opció arlequinada més perillosa ha estat un intent de rematada de Xiquer que no ha pogut connectar de cap una centrada de Jurgi en el minut 36. Ambdós equips han fet valdre la seva solidesa defensiva i la sensació ha estat de respecte mutu.

No ha variat gaire el guió a la represa. El partit ha continuat sent un pols molt igualat i amb alternatives, però sense oportunitats. Heber Pena ha protagonitzat una bona internada i la seva centrada ha estat avortada per un defensa in extremis. Ha respòs La Nucia amb un cop de cap de Titi desviat. El mig camp arlequinat ha perdut força mentre el conjunt alacantí guanyava terreny. Antonio Hidalgo ha mogut fitxa amb un doble canvi: Edgar ha entrat per Boris i Aarón Rey per Jurgi. També ha ingressat Aitor Pascual per debutat Carlos Beitia en el tercer canvi. No ha millorat el Sabadell. Al contrari, s'ha perdut en un mar d'imprecisions que ha permès el domini local. Tot i això, el partit semblava condemnat al 0-0 fins que ha arribat la jugada clau: una acció defensiva contundent de Grego, que ha tocat pilota i rival ha estat sancionada amb penal. Agüero no ha fallat des del punt fatídic i ha sentenciat. El Camilo Cano ha estat inaccessible i el Sabadell perd dos partits seguits aquesta lliga per primera vegada. Tot i això, manté el lideratge amb un punt d'avantatge sobre el Castelló, ara segon classificat.