Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 1 | 28-08-1932 16:30
FC Barcelona

7-1

Jesús Arribas Seijas
Les Corts

Només els deu primers va plantar cara el Sabadell a un Barcelona que transcorregut aquest temps va ser molt superior. Samitier i Parera varen portar de corcoll la defensa del Sabadell. Ja al cap de tres minuts de partit, un malentès entre la defensa sabadellenca és aprofitat per Piera que assisteix Ramon per fer el primer. Set minuts més tard Miró a passada d'Helguera empataria el partit, però d'aquí endavant, el Sabadell va desaparèixer completament del terreny de joc. Als quinze minuts, Masip erra en la sortida d'un corner i pilota acaba entrant a la porteria. Dues canonades d'Arocha des de vint-i-cinc metres als minuts vint-i-un i vint-i-dos van suposar el tercer i quart gol. A la represa Samitier i Parera en dues ocasions completaren la golejada.