Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 13 | 13-11-1932

2-4

CE Júpiter
Pujol
Creu Alta

Després de dues derrotes consecutives el Sabadell va tornar a jugar un partit decebedor, fins al punt que es va donar un fet insòlit que mai s'havia vist a la Creu Alta al llarg de la seva història. No és un altre fet que veure com els aficionats abandonaven el camp quan mancaven encara quinze minuts per la finalització i els que es van quedar, animaren al Júpiter a marcar el cinquè gol.
El partit va tenir dues cares diferenciades.. La primera mitja hora de claríssim domini local on Duran i Sangüesa varen estavellar dues pilotes al travesser, mentre un xut de Miró va també es va treure sota pals. Finalment el Sabadell aconsegueix marcar però no triga gaire el Júpiter a restablir l'empat, sense haver fet gairebé car mèrit. Tot i el cop moral, al minut següent Esteve fa un gol olímpic. El Sabadell domina, però novament són els visitants qui empaten abans d'arribar al descans.

Els primers quinze minuts de la represa són força disputat, a partir d'aquest moment la davallada física del Sabadell es fa palesa i evident. Als darrers trenta minuts només hi va haver un equip i aquest fou el Júpiter que amb gols de Font i Morales van empetitir al Sabadell, provocant que la gent marxés abans de la finalització.

La decisió de fitxar el Domènec pels dubtes que oferien Masip i Linares a la porteria, s'ha esdevingut pitjor decisió, ja que és el tercer partit que juga i perd, deixant moltes dubtes les seves intervencions.