2-1

Real Valladolid
Luis Vicente Sanchís Orduña
Creu Alta

La Creu Alta ho sap. Sap que després de la victòria a Jerez, si és capaç de guanyar avui al Valladolid, tot quedarà molt encarrilat per aconseguir una de les dues primeres places que donen accés directe a primera divisió. Per aquest motiu l'estadi és ple a vessar amb la presència del Governador Civil.

Victòria ajustada però merescuda del Sabadell en la lluita per l'ascens a Primera Divisió. Deu minuts triga a avançar-se el Sabadell gràcies a un gol de Patro, empatant deu minuts després els castellans. Passada la mitja hora de joc arriba la jugada polèmica, Rúbies respon a una agressió prèvia deixant l'àrbitre a tots dos equips amb deu jugadors.

A la segona part el domini local persisteix i fruit d'aquest domini es gaudeix d'una gran oportunitat mitjançant un penal que malauradament Ispizua desvia a servei de cantonada. Patro serveix de cantonada i Sans de cap es refà del penal errat breus instants abans per enviar de cap la pilota al fons de la xarxa. El desgast físic és evident jugant-se a un ritme molt alt. El Sabadell persisteix en el seu domini arribant millor físicament al final del partit. El Sabadell ha llençat tretze serveis de cantonada per només dos el Valladolid.

Amb aquest triomf els Zabala continuen al capdavant de la classificació final amb dos punts de marge sobre l'Sporting Gijón amb tres jornades per disputar.

55'José Luis Ispizua