1-0

FC Espanya
Palomera
Creu Alta

Com que no tots els jugadors de l'Espanya arribaran al tren de les 14:10, el partit es va endarrerir mitja hora i no començà fins a les 16:00 sota les ordres de Palomera.

El joc és vistós i força disputat, es poden veure jugades de perill a les dues porteries, inclús un penal a favor de l'Espanya que gentilment no va voler aprofitar. Poc després, una jugada feta per Cabedo l'acaba aprofitant Gallart per avançar al Sabadell. Al cap de 30 minuts es dóna per acabada la primera part i sense que hi hagués el descans pertinent, comença la segona. En aquesta segona part l'Espanya busca el gol i té algunes oportunitats per aconseguir-ho però el partit s'acaba a l'hora de joc amb la victòria dels locals.