Pujol
Estadi
Creu Alta
Resum

Bona entrada al a Creu Alta per veure aquest partit internacional, on els socis tambés passaan per taquilla. La Banda de Municipal ha tocat diferents peces de música durant el partit. Els alemanys que havien començat la gira perdent el seu partit davant el Zaragoza, van ser un rival de menys nivell del que es podia esperar. El seu lloc es basava en el físic i en desplaçaments llargs de pilota, justament el contrari del joc local amb un joc més tècnic i de passades curtes, que va dominar completament al rival.

Només van aguantar deu minuts el resultat, l'autogol de Muller ll després d'intentar aturar el xut de Mota, posà en avantatge al Sabadell, que als trenta minuts faria el segon, resultat amb el qual s'arribà a la mitja part. Als cinc minuts de la represa Calvet fa el tercer, tancant al minut seixanta Rúbies el marcador. Sangüesa es va lesionar en una acció d'atac, essent substituït per Crespo.