Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 11 | 15-10-1933 15:35

3-2

RCD Espanyol
Luis Vicente Sanchís Orduña
Creu Alta

A quatre jornades per la finalització arriba un partit cabdal per les aspiracions de tots dos equips si volen mantenir-se ferms en la lluita pel campionat. En la tònica habitual dels partits disputats a la Creu Alta, el Sabadell no va estar bé, ni tan sols va ser superior al seu rival, però l'efectivitat d'aquest equip no es pot qüestionar. Dintre que la primera part va ser força equilibrada, l'Espanyol es va avançar després d'executar una falta gairebé de mig camp, on Pérez posa la pilota a l'àrea i davant els dubtes de Masip i Barceló, Iriondo envia la pilota a la xarxa. A manca de dos minuts pel descans, Barceló corre fins a la línia de fons per no perdre una pilota, la seva centrada arriba a Gual, qui burla el porter Florença per empatar el partit, arribant així al descans.

A la represa un cop de cap d'Edelmiro va tornar a avançar al conjunt espanyolista al minut seixanta. El Sabadell sembla a mercè de l'Espanyol i pocs confien en altre resultat. Llavors va arribar la jugada del partit i el punt d'inflexió, Sangüesa força macat rep una pilota sense perill aparent, però aquest comença a desfer-se de forma inversemblant de jugadors contraris fins que davant Florença envia la pilota a la xarxa. Aquest gol va deixar molt tocat a l'Espanyol, fet que aprofitaren els locals. A manca de deu minuts Gual fa una jugada per l'extrem, es desfà del defensa i dintre de l'àrea fa una centrada a Calvet qui afusella el tercer gol local. Els darrers deu minuts tornen a ser d'un atac i gol constant de l'Espanyol enviant una pilota al travesser i gaudint de bones oportunitats, sense variar el resultat del partit. Sangüesa a causa de l'allau d'espectadors en xiular l'àrbitre la finalització, va arribar malmès al vestidor.

Joaquim Arater
25'Benito Pérez
Pere Solé
Agustí Layola
Josep Cristià
"Pitus" Prat
Tomàs Bestit "ll"
25'Francisco Iriondo