7-0

FC Martinenc
Agustín Cruella Tena
Creu Alta

El Sabadell amb moltes cares noves afronta un nou partit davant els de Sant Martí que en aquest cas, porten el seu millor onze per presentar batalla a la Creu Alta. Malgrat que el resultat és contundent, els visitants han donat més guerra del que diu el marcador i només la mala sort els ha privat de fer algun gol, amb xuts al pal, un penal errat i grans intervencions de Pujol.

Gaju inaugura el marcador als dinou minuts de partit, aprofitant una mala entesa entre porter i defensa. Ara de penal i Antonell de xut creuat a passada de Mario, deixava pràcticament resolt el partit al minut trenta-quatre. Dos minuts abans del descans Gaju a jugada personal fa el millor gol de la tarda. La segona part ha començat com la primera, aprofitant Gaju una errada defensiva per fer un nou gol quan es porten disputats cinc minuts. Vázquez en jugada personal finalitzada amb un gran xut i Peiry que havia entrat des de la banqueta, han deixat el marcador en el set a zero definitiu.