5-3

EC Granollers
Vilalta
Creu Alta

El Granollers va sorprendre amb uns primers minuts de domini total, fet que li va servir per avançar-se al marcador amb gol de cap de Patro davant una mitja sortida de Pujol. Als vint minuts una centrada de Riba és rematada de cap en planxa per Mario restablint la igualada. El Granollers cada vegada va a menys i el Sabadell ara ataca constantment posant en perill la porteria de Montserrat. Al minut trenta-dos Mario recull assistència de Riba per batre novament Montserrat en xut creuat.A dos minuts pel descans, una passada filtrada de Navarro a Gaju acaba amb el tercer gol del Sabadell.

Pérez als set minuts de la represa després d'interceptar una pilota, la passa al seu porter amb massa força convertint-se en el quart gol pels locals. Sis minuts més tard Prat retalla distàncies i als vint-it-vuit minuts Serratusell fa el quatre a tres tornant a ficar al Granollers al partit. A sis minuts pel final Navarro marca el cinquè gol en desviar una centrada de Riba.