1-1

Racing de Madrid
Tomás Comas / Gaspar Aragay
Creu Alta

Un nou partit té lloc entre aquests dos adversaris. En aquesta ocasió el joc és més equilibrat i tots dos equips tenen les seves ocasions. En una d'elles Morales avança als madrilenys però el gol es anul·lat per Comas que considera que existeix fora de joc. Monistrol té la pilota a mig camp i fa una passada a Fau qui deixa enrere Schuller i Montero, dóna la pilota a Pèrez que xuta marcant el primer gol. Ara el domini correspon als madrilenys però els locals no li perden la cara al partit disposant d'ocasiono per ampliar el marcador.

Al descans el Racing de Madrid retira del terreny de joc a Schuller i Tejedor i són substituïts per Gonzàlez i De Miguel. El Sabadell també retira a Zanuy i entra Comas que feia d'àrbitre en el seu lloc, passant Aragay a xiular el partit. A la segona part el domini és altern i amb ocasions però cada vegada el Sabadell va imposant el seu joc i va dominant més al Racing. Així i tot un fort xut d'Àlvarez és rebutjat per Fíguls i Rey amb el colze fica la pilota a la xarxa, sense que Aragay anul·lés el gol i davant de la xiulada del públic. Abans d'acabar Anselmo agafa intencionadament a Àlvarez i li cau a sobre prenen mal i havent de deixar el partit, que termina amb empat a un. Cabedo, Anselmo i Fau es distingiren per part del Sabadell.