3-2

UD Levante
Domingo Duce Baquero
Creu Alta
El partit va estar condicionat per la intensa pluja que va caure sobre Sabadell impedint que es veiés millor futbol i una millor entrada a la Creu Alta, ja que molts espectadors van decidir a última hora quedar-se a casa. Tots dos conjunts van presentar nombroses novetats en els seus equips. En el Sabadell destacava la presència de Gurruchaga, davanter procedent de l'Arenas de Getxo, i del també davanter Valeriano. En el primer temps el Sabadell va dominar el marcador per 2-1 gràcies als gols de Soro en pròpia porteria i Gurruchaga. Pastor havia empatat uns minuts abans pels valencians. A la segona part la igualtat va ser la nota predominant arribant el segon empat del Llevant gràcies a Iriondo. Quan faltaven onze minuts pel final, el debutant Valeriano establia el definitiu 3-2 que feia començar amb bon peu la lliga als arlequinats.