CF Badalona

4-2

Cardiel
Avinguda Navarra / Centenari

Bona entrada malgrat que el Sabadell no es presenta amb l'equip titular i l'entrada general té un preu de vuit pessetes. El Badalona és just guanyador del partit en mostrar una millor actitud. Amorós i Alcácer han fet un partit brillant portant de corcoll al Sabadell.

Als dotze minuts Rueda de cap avança l'equip badaloní. Amorós donant continuïtat al bon joc marca el segon gol al minut vint-i-dos. Un parell de minuts abans del descans Gaju de xut creuat retalla diferències. A la represa el Sabadell intenta igualar el partit, gol que arriba al minut setanta-tres pel mateix Gaju. L'empat dura poc, només tres minuts que són els que triga Alcácer a tornar a avançar al Badalona. Ja en ple domini local fins al final, Rueda posa una pilota a l'àrea que Amorós de cap envia al fons de la xarxa.