3-1

Gimnàstic Tarragona
Obiols
Creu Alta

El Sabadell aconsegueix la copa del segon centenari de Goya, després de guanyar al Gimnàstic de forma clara tant al marcador com al terreny de joc.

Malgrat tot, el Gimnàstic ha dominat inicialment i com a fruit d'aquest domini s'ha avançat als vint-i-cinc minuts de partit, rematant Fàbregas una passada de Vallés, però només un minut després ha vist com Burcet ha filtrat una magnífica pilota a Gaju, aquest després de desfer-se del porter ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Aquest gol ha estat un punt d'inflexió, començant a dominar a partir de llavors el conjunt local. Així a quatre minuts pel descans, Gaju deixa de cap la pilota a Guarch i la seva centrada és rematada per Mario a la xarxa.

A la represa el Gimnàstic ho ha tornat a intentar, però a mesura que passaven els minuts s'ha quedat sense benzina, essent el Sabadell qui ha augmentat el marcador al minut setanta-cinc, La jugada la inicia Cerveró cap a Gaju i aquest fa una paret amb Mario, en rebre la pilota es troba en clar fora de joc que l'àrbitre no assenyala i enfila porteria, posant-la fora de l'abast del porter.

Pancho Villegas
25'Francisco Fàbregas