2ª Divisió B | Jornada 27 | 01-03-2020 18:00

CF Badalona Futur (UE Llagostera/Costa Brava)
Iván Caparrós Hernández
Nova Creu Alta
Vídeo

Ensopegada inesperada i adeu al lideratge. El Sabadell no ha pogut superar el Llagostera i després de 10 jornades consecutives, perd el primer lloc en favor del Castelló. El domini abassegador del conjunt arlequinat s'ha estavellat en el mur d'un disciplinat Llagostera i els pals. Quan tot semblava sentenciat amb el gol de Boris Garrós a la segona part ha arribat la sorpresa i la reacció final ha estat estèril.

El Sabadell s'ha trobat amb un Llagostera ben plantat, amb dues línies de 4 homes perfectament dibuixades i una pressió alta a dalt per dificultar la sortida de pilota dels arlequinats. Hidalgo ha apostat de nou pel sistema de 4 amb Aitor Pascual per banda esquerre i Óscar Rubio per la dreta. El guió del partit ha estat el previst. Possessió absoluta del Sabadell, però sense efectivitat a la primera meitat. De fet, als homes d'Antonio Hidalgo els hi ha costat generar espais i només han inquietat el porter Marcos en accions aïllades. Això sí, molt clares. Xavi Boniquet ho ha provat dues vegades i a la tercera, Edgar ha fabricat un penal que ell mateix ha llançat, però s'ha topat amb la resposta de Marcos. Primera pena màxima malbaratada pel Sabadell aquesta temporada. Edgar no fallava des de l'At. Balears-Sabadell de la passada temporada. També ha fregat el gol Lanzarote abans del descans amb un xut estratosfèric que ha escopit entre el pal i el travesser de manera increïble. En aquesta primera part Hidalgo ha hagut de moure la banqueta de manera obligada per la lesió muscular de Néstor Querol. Ha entrat Boris Garrós i s'ha convertit en protagonista en el minut 63 amb un gol d'oportunisme, culminant una bona internada d'Aitor Pascual. Era el premi al setge que estava sotmetent el conjunt arlequinat a un Llagostera totalment aculat, traient aigua del vaixell.

Amb l'1-0 s'havia obert la llauna i la feina semblava feta. Però la sorpresa ha arribat només 7 minuts més tard quan el conjunt gironí, en l'única acció ofensiva de tot el partit, Gil Muntadas ha tret petroli d'una pilota filtrada i ha superat Ian Mackay, fins llavors inèdit. La Creu Alta ha quedat glaçada. Ja havia sortit Adri Cuevas, recuperat de la seva lesió, i Jurgi ha estat l'última bala. El Sabadell ho ha intentat, però amb més cor que idees. L'opció més clara ha estat una falta llançada per Edgar que s'ha perdut fora després de tocar el travesser. L'afició s'ha bolcat fins a l'últim sospir, però aquesta vegada no hi ha hagut final feliç.

Pere Figueras - Diari Sabadell

Entrada
Marcos Pérez
Aimar Moratalla
Diego González
Joan Maynau
33'David García
69'Sergio Cortés
71'Gil Muntadas
Santi Magallán
84'Mamadú Kanteh "Kuku"