Domingo Duce Baquero
Estadi
Creu Alta
Resum
El Sabadell va tornar a demostrar el seu potencial ofensiu davant el Córdoba. Després de marcar quatre gols a Cartagena els arlequinats li van fer cinc als cordobesos en un altre gran tarda a la Creu Alta. Tot i el resultat abultat els visitants van mostrar una bona cara. El Sabadell, que prèviament havia fallat un penal llençat per Gual, es va avançar en el marcador al quart d'hora de partit mitjançant Gual que esmenava l'error de la pena màxima. Betancourt abans del descans feia el 2-0 amb el que s'arribava a l'equador de l'encontre. En el segon temps la maquinària va funcionar a la perfecció i de nou Gual i Betancourt van fer dos gols més. Fernández feia el gol de l'honor pels visitants i Domènech tancava el marcador en els darrers minuts amb el cinquè gol sabadellenc. Destacar que en aquest partit Miquel Gual va marcar per setena jornada consecutiva, rècord absolut del Sabadell fins a la data. Cap jugador ha aconseguit marcar en tantes jornades seguides com el genial davanter barceloní.