Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 2 | 24-10-1937
CF Badalona

6-1

Andreu
Avinguda Navarra / Centenari

Poc després de començar el partit ja es veu la superioritat badalonina sobre el Sabadell. És veritat que el Sabadell ha quedat molt debilitat pels jugadors enviats a la Guerra Civil, però amb més o menys sort, tots els equips estan afectats en aquest sentit i el Badalona encara que poder menys, també ha sabut trobar uns bons recanvis.

Durant els primers quinze minuts el joc és igualat fins que a poc a poc el domini passa a ser del Badalona. Al minut nou, Forgas assistit per Schild fa el primer de la tarda. A cinc minuts pel descans, novament es repeteix la jugada per marcar el segon gol.

A la represa un xut innocent de Forgas passa entre les cames incomprensiblement del porter Pujol. Als sis minuts de la represa un servei de cantonada de Ferrer és rematat a gol per Schild fent el quart gol. Als vint minuts novament Schild marca el cinquè i un minut després assistit per Ferrer, el mateix Schild fa el sisè. A un minut del final, Mira fa el gol del Sabadell.