Fitxa del partit
Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 4 | 14-11-1920 15:00
CE Sabadell

2-2

CE Europa
Brú
Estadi
Creu Alta
Resum

Gran gentada a la Creu Alta. El partit va estar ple d'incidències des de bon començament. Els punta peus i cops que es veien sobre el terreny de joc es van traslladar a un públic que actuà de la mateixa manera. Es va treure inclús alguna pistola que per sort només va ser d'exhibició aquesta vegada.

L'Europa surt al terreny de joc amb deu jugadors, pel fet que Pelaó va perdre el tren, aprofitant els arlequinats per marcar dos gols abans del descans. El primer d'una falta directa de Balart i el segon a centrada d'aquest i rematada de Domènech al fons de la xarxa. Una avançada dels europeus provoca la sortida d'Estruch que llençant-se a terra es fa amb la pilota. Tot i l'avantatge del porter i que al davanter Nogués li és impossible arribar a la pilota, aquest acaba xutant el cap d'Estruch que queda inconscient i l'han de retirar del terreny de joc. Mateu ocupa el seu lloc. En un atac europeu, el públic visitant acaba demanant penal i com no es xiula envaeix el terreny de joc. El jutge de línia aconsella l'àrbitre que el xiuli per por a represàlies. Alegre llença el penal que atura en un primer moment Mateu però vulguen allunyar el perill amb els peus se l'acaba introduint. 

A la segona part i amb Pelaó ja incorporat, és el Sabadell qui juga amb deu homes, malgrat que Pelaó acaba essent expulsat per l'àrbitre. l'Europa finalment en un batibull dintre de l'àrea aconsegueix l'empat a dos definitiu mitjançant Nogués. A partir d'aquest fet el joc es tornà violent. Tena en la millor oportunitat local envia una pilota al pal. A deu minuts per la finalització, novament els seguidors europeus encapçalats per Pelaó salten al terreny de joc. L'àrbitre que fa el que pot en un partit tan descontrolat, xiula el final del partit enmig d'una esbroncada monumental.

Visitant
Joan Bordoy
Pere Serra
J. Vidal
Artigas
Xavier Bonet
Joan Pellicer
Alegre
Ramón Sotillos
Nogués
Antonio Alcázar
Suplents
46'Esteve Pelaó
Entrenador
Crònica
¿?

Valentí Balart

¿?

Francesc Domènech

¿?

Valentí Balart

46'

Esteve Pelaó

¿?

Alegre

¿?

Esteve Pelaó

¿?

Nogués

Últims partits
Amistós | 26-09-1920
CE Europa

5-1

CE Sabadell
Amistós | 22-08-1920
CE Sabadell

3-0

CE Europa
Amistós | 07-08-1920
CE Sabadell

3-0

CE Europa
Amistós | 03-06-1920 17:00
CE Sabadell

2-2

CE Europa
Campionat Catalunya 1ª categoria | 18-01-1920 15:00
CE Sabadell

3-0

CE Europa
Efemèrides