Fitxa del partit
1ª RFEF | Jornada 1 | 29-08-2021 19:30
Sevilla Atlético

0-0

CE Sabadell
Manuel Ángel Pérez Hernández
Estadi
Jesús Navas
Vídeo
Resum

Estrena amb dues cares. El Sabadell ha començat la seva aventura a la Primera RFEF amb un empat sense gols a la Ciutat Esportiva Jesús Navas davant un combatiu Sevilla At. Una primera part molt espessa dels arlequinats i una segona millorada i amb ocasions per guanyar, però ha faltat pólvora per trencar la defensa local. Un punt per arrencar.

Finalment hi ha hagut sorpresa al primer onze d'Antonio Hidalgo. Un jugador que no havia participat cap minut en la pretemporada, César Morgado, ha estat titular en detriment d'Óscar Rubio, i ha format el trident a l'eix defensiu juntament amb Guillem Molina, escorat a banda dreta, i Aleix Coch. El carril esquerre, un altre de les incògnites, ha estat per Caballo. Li ha costat moltíssim al Sabadell fer el seu joc. De fet, a la primera part no ha existit. La pilota és el seu argument i el Sevilla At. li ha pispat amb una pressió gairebé asfixiant.

Els arlequinats mai han estat còmodes. Tampoc han patit tot i el clar domini local. L'ordre i la solidesa han permès sobreviure al conjunt d'Hidalgo, molt espès en la construcció i sense profunditat. Només alguna acció aïllada individual de Moha ha fet sensació de perill. Però sense convicció. De fet, a la primera meitat no s'ha produït cap xut entre pals. El Sevilla At. ha topat amb un mur (impecable el treball d'Aleix Coch i César Morgado) i el Sabadell no ha trobat els camins per desbordar. Molt gris. L'acció més perillosa ha estat una rematada de Facu Garcia que ha salvat un defensa de manera providencial en el temps afegit.

La dinàmica ha variat a la represa. Ha fet un pas endavant el conjunt arlequinat. També ha baixat la intensitat del filial sevillista en la seva pressió i els homes d'Hidalgo han pogut combinar amb més facilitat. En els primers 10 minuts d'aquesta segona meitat, un cop de cap forçat de Jacobo i un misto de Moha després d'una gran assistència d'Alfred Planas han precedit una bona rematada d'Aleix Coch ha trobat la resposta d'Alfonso, en la seva primera intervenció de mèrit. Tampoc ha estat precís el Sabadell en dues accions de contraatac clares, malbaratant l'última passada. També Kike Royo s'ha mostrat molt segur en un xut de Pablo Pérez.

Hidalgo ha mogut la banqueta amb l'entrada de Ramon Folch i Dani Sánchez primer i Aarón Rey després. La sensació era d'inconformisme arlequinat. El Sabadell volia els tres punts. I ha tingut la victòria als peus de Néstor en el minut 88. El de Castelló ha lluitat una pilota i ha guanyat l'espai dins de l'àrea, però la seva rematada ha estat rebutjada per Alfonso de manera magistral, evitant el 0-1. El Sabadell li ha faltat pólvora a la Ciutat Esportiva Jesús Navas.

Pere Figueras (Diari Sabadell)

Local
Alfonso Pastor
Juanmi García
Francoueur Kibamba
José Carmona
Pablo Pérez49'
Xavier Sintes
Antonio Zarzana72'
Pedro Ortíz63'
Nacho Quintana57'
Carlos Álvarez72'
Iván Romero57'
Suplents
Luismi Cruz57'
Isaac Romero57'71'89'
Luis Vacas72'
Juanlu Sánchez72'
Valentino Fattore
Lluís Aspar
David Santisteban
Ismael Armenteros
Juan María
Manuel Bueno
Javi Díaz
Alberto Flores
Entrenador
Francisco Gallardo León
Crònica
42'

Facu García

49'

Pablo Pérez

52'

Xavi Boniquet

57'

Nacho Quintana

57'

Luismi Cruz

57'

Iván Romero

57'

Isaac Romero

63'

Pedro Ortíz

70'

Xavi Boniquet

70'

Ramón Folch

70'

Diego Caballo

70'

Dani Sánchez

71'

Isaac Romero

72'

Carlos Álvarez

72'

Luis Vacas

72'

Antonio Zarzana

72'

Juanlu Sánchez

77'

Jacobo González

77'

Aaron Rey

88'

Guillem Molina

88'

Guillem Molina

88'

Òscar Rubio

89'

Isaac Romero

Últims partits
Efemèrides