Fitxa del partit
1ª RFEF | Jornada 30 | 03-04-2022 17:00
CE Sabadell

1-0

Albacete Balompié
Manuel Ángel Pérez Hernández
Estadi
Nova Creu Alta
Vídeo
Resum

Llicència per somiar. El Sabadell, en una excel·lent segona part, supera el líder Albacete i se situa a només dos punts de la zona de play-off. Ha decidit un gol en pròpia porteria de Kike Márquez després d’un servei de cantonada de Sergio Aguza. L’afició, amb 3.000 espectadors a les graderies, ha acabat totalment bolcada.

El retorn d’Aleix Coch a l’eix de la defensa i d’Iago Indias al doble pivot han estat les principals novetats a l’onze de Munitis, qui també ha donat continuïtat a Dani Sánchez després del seu bon partit a San Fernando. Precisament ell ha gaudit de la primera gran oportunitat del partit, en el minut 3, després d’una gran acció personal d’Aarón Rey. El gallec li ha servit en safata la pilota al cor de l’àrea, però la rematada de Dani Sánchez, molt fluixa i centrada, ha acabat a les mans de Bernabé.

Ha estat un miratge perquè l’Albacete, amb gran qualitat tècnica, s’ha fet amb les regnes del partit a través de la pilota. Domini i possessió del conjunt manxec durant 20 minuts llargs encara que només s’ha traduït en una ocasió de Boyomo, qui ha xutat fregant el pal. Kike Márquez i Sergi Garcia, fill del sabadellenc i exarlequinat Jaume Garcia, han dirigit les operacions ofensives de l’Alba davant un Sabadell que s’ha hagut de replegar, saber patir i confiar en la solidesa d’un imperial Aleix Coch. El guió que preveia Munitis.

El conjunt arlequinat s’ha pogut espolsar el domini visitant durant un quart d’hora en què ha forçat fins a quatre serveis de cantonada, però sense generar situacions de perill. Ha estat un pas endavant que ha pogut trobar recompensa en una centrada-xut de Jacobo enverinada que gairebé sorprén el porter Bernabé. Igualtat màxima al descans, tot per decidir.

La segona meitat s’ha iniciat amb nova ocasió arlequinada, a pilota aturada: centrada de Caballo i rematada de cap d’Aleix Coch fora per molt poc. Muguruza ha avançat la seva posició amb la tornada d’Óscar Rubio, substitut de Dani Sánchez. El guió del partit ha canviat. El Sabadell ha pressionat a dalt i ha creat més dificultats a la sòlida defensa de l’equip manxec. Aarón Rey ha creat una situació de gran perill i Kaxe era un suplici per la defensa visitant. S’ho estava mereixent l’equip arlequinat i el gol ha arribat en una acció de certa fortuna: centrada des de la cantonada de Sergio Aguza, molt tancada, i Kike Márquez ha desviat la pilota al fons de la seva porteria, deixant estupefacte el porter Bernabé. La Nova Creu Alta ha esclatat d’eufòria i a partir d’aquí ha donat ales als homes de Munitis.

Lògicament, el Sabadell ha fet un pas enrere. El tècnic càntabre ha donat entrada a Xavi Boniquet per un cansat Jacobo i posteriorment, ha reforçat la zona defensiva amb Facu i Teo davant l’augment d’efectius d’atac del seu oponent. Ha patit el conjunt arlequinat, però només una rematada de Jordi Sánchez, a l’afegit, ha portat l’ai al cor de l’afició. L’Albacete no ha trobat espais i sempre ha topat amb un Aleix Coch colossal. El Sabadell suma tres punts per allunyar-se de manera gairebé definitiva de la zona perillosa i pot mirar cap amunt en una jornada molt favorable. Ara mateix, a dos punts de la zona de play-off. Això sí, amb diversos equips per superar. La pròxima jornada visita el cuer Betis Deportivo per reafirmar la seva candidatura.

Pere Figueras (Diari Sabadell)

Visitant
Bernabé Barragán
75'Flavien Boyomo
61'83'Eric Montes
Javi Jiménez
Mohammed Djetei
Julio Alonso
66'Riki Rodríguez
Kike Márquez
Manu Fuster
Rubén Martínez
Suplents
66'Jordi Sánchez
66'Fran Álvarez
75'Emmanuel Attipoe
83'Emiliano Gómez
Yaimil Medina
Andy Kawaya
Rafa Gálvez
Jeisson Martínez
Marc Llinares
Dragan Rosic
Entrenador
Rubén de la Barrera Fernández
Crònica
23'

Jacobo González

41'

Álex Aizpuru "Kaxe"

46'

Dani Sánchez

46'

Òscar Rubio

61'

Eric Montes

64'

Guillem Molina

65'

Sergio Aguza

66'

Sergi García

66'

Jordi Sánchez

66'

Riki Rodríguez

66'

Fran Álvarez

75'

Flavien Boyomo

75'

Emmanuel Attipoe

76'

Òscar Rubio

80'

Jacobo González

80'

Xavi Boniquet

81'

Xavi Boniquet

83'

Eric Montes

83'

Emiliano Gómez

85'

Iago Indias

85'

Facu García

88'

Aaron Rey

88'

Teo Quintero

Últims partits
1ª RFEF | 16-02-2022 19:30
Albacete Balompié

1-1

CE Sabadell
2ª Divisió A | 26-02-2021 19:00
CE Sabadell

0-0

Albacete Balompié
2ª Divisió A | 17-10-2020 16:00
Albacete Balompié

3-0

CE Sabadell
2ª Divisió A | 07-03-2015 20:00
Albacete Balompié

0-0

CE Sabadell
2ª Divisió A | 05-10-2014 17:00
CE Sabadell

6-1

Albacete Balompié
Efemèrides