Fitxa del partit
Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 9 | 10-02-1918
CE Sabadell

1-2

FC Barcelona
Quirante
Estadi
Creu Alta
Resum

Penúltima jornada de campionat i darrer patit a la Creu Alta. A causa de la negativa dels àrbitres a xiular a la Creu Alta pels darrers esdeveniments, durant la setmana es crida a la calma recordant que el FC Barcelona va ser l'únic club que va col·laborar en l'homenatge a Cabedo. Molta gent va arribar procedent de Barcelona. L'àrbitre fou assistit per Torrents i Reyes i també van col·locar jutges de gol.

La primera part d'aquest partit es podia qualificar de dolenta. Només ressaltar un penal dubtós assenyalat a cada equip. Primer Balart pel Sabadell el va llençar dos metres fora, el segon de Sagi-Barba va suposar el primer gol del Barcelona. A la segona part el Barcelona surt més entonat essent Sancho un dels culpables d'aquest joc. Així i tot és Balart en jugada personal qui després de desfer-se de tres contraris connectà un potent xut que després de tocar al pal acabà dintre.

El domini del Barcelona es tradueix en diverses oportunitats resoltes per Fíguls, fins que una centrada rasa de Sagi-Barba és rematada per Martínez aconseguint el segon. Amb els noranta minuts ja complits, una jugada que el públic considera penal, l'àrbitre xiula falta en contra del Sabadell per mans, aquest fet suposa novament un intent d'invasió que és aturat per la policia, però que no pot evitar que el jutge de línia Sr. Reyes sigui agredit i es llancessin pedres després a la Guàrdia Civil. A més un jugador del Sabadell va puntejar la pilota les dues ocasions que l'àrbitre la plantava al punt on s'havia de treure la falta, fet que acabà desembocant en la finalització del partit. Jugadors, àrbitres i aficionats van haver de sortir custodiats del terreny de joc fins a l'estació, on encara li eren llençats objectes.

Visitant
Lluís Brú
Reguera
Josep Costa
Torralba "La Vella"
Francesc Vinyals
Vicenç Martinez
Josep Gumbau
Rodriguez
Sagi-Barba
Entrenador
Crònica
¿?

Valentí Balart

¿?

Sagi-Barba

¿?

Valentí Balart

¿?

Vicenç Martinez

¿?

Sagi-Barba

Últims partits
Campionat Catalunya 1ª categoria | 09-12-1917
FC Barcelona

2-1

CE Sabadell
Campionat Catalunya 1ª categoria | 25-02-1917
CE Sabadell

1-2

FC Barcelona
Campionat Catalunya 1ª categoria | 26-11-1916 14:45
FC Barcelona

CE Sabadell
Amistós | 30-07-1916
CE Sabadell

0-1

FC Barcelona
Amistós | 25-06-1916 17:30
CE Sabadell

1-2

FC Barcelona
Efemèrides