Fitxa del partit
1ª RFEF | Jornada 15 | 07-12-2022 18:45
CE Sabadell

0-1

Real Unión Club
Juan Antonio Campos Salinas
Estadi
Nova Creu Alta
Resum

Pas enrere. El Sabadell no ha pogut confirmar la gran victòria de Tarragona i ha encaixat la tercera derrota de la temporada a la Nova Creu Alt davant el Real Unión. L’equip basc n’ha tingut prou amb una única rematada a porteria, en un córner, i una disciplinada feina defensiva. S’ha repetit el 0-1 de fa 13 anys i el conjunt de Gabri perd una bona oportunitat de fer un salt a la taula i torna a acostar-se a la zona de perill abans d’afrontar una doble sortida per tancar l’any.

El jove Jaume Piñol s’ha convertit en la gran novetat a un onze gairebé calcat al de Tarragona amb les excepcions dels dos laterals: s’han quedat a la banqueta Marc Vargas i Juanmi Carrión. Per banda dreta s’ha situat Guillem Molina mentre Àlex Sala s’ha consolidat a l’eix de la defensa fent parella amb César Morgado i també ha recuperat la titularitat, per l’esquerra, Eudald Vergés.

L’estat del terreny de joc, amb pluja a les hores prèvies, ha estat un dels condicionants del joc, complicant una mica més el joc associatiu que sempre planteja el conjunt de Gabri. Li ha costat traduir en el seu domini en arribades i ocasions. Massa lentitud i imprecisió en els arlequinats que facilitaven el replegament d’un Real Unión ben col·locat defensivament, sense concedir espais. Només Moha Keita ha aconseguit desequilibrar alguna vegada, però sense culminar. Els únics xuts, per partida doble, han tingut a Sergi Altimira de protagonista, bloquejats per la defensa visitant.

GERRO D’AIGUA FREDA

En el tram final de la primera meitat s’ha vist el Sabadell més incisiu i també ha arribat la millor combinació i opció de gol, amb centrada de Moha i rematada forçada de Pau Víctor fora per poc. Aquesta tònica de domini arlequinat s’ha intensificat en els primers minuts de la represa, amb un xut d’Eudald Vergés al pal. Aquesta dinàmica positiva s’ha estroncat de cop amb el gol del Real Unión en la seva primera rematada a porteria. Un servei de cantonada ha sorprès tot el sistema defensiu i Espigares ha pentinat a la xarxa. Tampoc Sergi Puig ha estat fi en la seva sortida.

El 0-1 ha suposat un gerro d’aigua glaçada. Ja estava sobre la gespa Sergi Garcia i el Sabadell ho ha intentat amb més cor que cap. Ha tancat al Real Unión en la seva àrea, però sense claredat d’idees en els metres finals. Ha topat contra un autèntic mur. César Morgado és qui ha tingut més a prop l’empat en una rematada de cap que ha aturat Irazusta sobre la línia de gol. Els 9 córners del conjunt arlequinat no han servit de res. Fins i tot Sergi Puig s’ha incorporat en les accions a pilota aturada en el temps afegit i gairebé costa el 0-2 en una sortida visitant. El Sabadell perd l’oportunitat de consolidar-se en la zona mitjana i ara tocarà afrontar una doble sortida per tancar l’any a Múrcia i Pamplona per evitar la zona de descens.

Pere Figueras - Diari Sabadell

Visitant
Jon Irazusta
46'57'Jon Mikel Aramburu
Iván Pérez
72'76'Gorka Kijera
Antonio Montoro
Nacho Sánchez
44'57'Chema Nuñez
Quique Rivero
88'Jagoba Beobide
57'Giorgi Gagua
65'Alain Oyarzun
Suplents
76'Antxón Jaso
65'86'Julián Luque
57'59'Antonio Espigares
57'74'Aitor Seguín
57'84'Carlos Bravo
Jon Ander Pérez
Julen Azkue
Iker Aza
Mario Capelete
Víctor Parada
Entrenador
Luis David Movilla Madrid
Crònica
44'

Chema Nuñez

46'

Jon Mikel Aramburu

51'

Eudald Vergés

54'

Sergi García

54'

Jaume Piñol

55'

David Astals "Chino"

57'

Antonio Espigares

57'

Chema Nuñez

57'

Aitor Seguín

57'

Jon Mikel Aramburu

57'

Giorgi Gagua

57'

Carlos Bravo

59'

Antonio Espigares

59'

Marc Vargas

59'

'Joanet' López

65'

Julián Luque

65'

Alain Oyarzun

72'

Gorka Kijera

74'

Aitor Seguín

76'

Christian Dieste

76'

Antxón Jaso

76'

Gorka Kijera

76'

Guillem Molina

84'

Álex Sala

84'

Carlos Bravo

86'

Julián Luque

88'

Jagoba Beobide

Últims partits
Promoció d'Ascens a 2ª Divisió | 06-06-2009
Real Unión Club

1-1

CE Sabadell
Promoció d'Ascens a 2ª Divisió | 31-05-2009
CE Sabadell

0-1

Real Unión Club
2ª Divisió B | 12-05-2002
CE Sabadell

2-0

Real Unión Club
2ª Divisió B | 05-01-2002
Real Unión Club

3-1

CE Sabadell
2ª Divisió A | 21-02-1965
CE Sabadell

5-0

Real Unión Club
Efemèrides