Fitxa del partit
1ª RFEF | Jornada 33 | 23-04-2023 16:00
SD Logroñés

0-1

CE Sabadell
Rubén Ruipérez Marín
Estadi
Nuevo Las Gaunas
Resum

Pas de gegant. El Sabadell suma una treballada i patida victòria a Las Gaunas que l’apropa a l’objectiu de la permanència. N’ha tingut prou amb un golàs de Juanmi Carrión a la primera part. Després,un enorme exercici de supervivència davant el domini de la SD Logroñés, que feia sis mesos que no perdia a casa. Tres punts d’or.

Ha repetit onze Miki Lladó, un fet molt poc habitual. Les bones prestacions davant el CD Castellón i el virus gripal que ha afectat durant la setmana al capità César Morgado així ho han propiciat. Tampoc ha viatjat Moha Keita: tot i el perdó en l’àmbit intern, el seu mal gest de la jornada anterior l’ha pagat amb la seva absència de la convocatòria. Falta saber si s’allargarà o és un càstig puntual.

Ha sortit amb molta energia el conjunt local i li ha costat al Sabadell agafar la posició al terreny de joc. Això sí, les arribades han estat més perilloses per part arlequinada. Pau Resta, amb un cop de cap a la sortida d’un córner, i Pau Víctor, amb un xut llunyà, han avisat. El Sabadell se sentia cada vegada més còmode amb pilota i a la tercera, Juanmi Carrión ha engaltat amb l’esquerre i la pilota s’ha colat ajustada al pal. Un golàs que, d’alguna manera, compensava les desgraciades accions del lateral andalús a Zubieta i a casa contra el Nàstic. Aquesta vegada el seu peu esquerre ha estat un canó.

El conjunt arlequinat havia fet el més difícil. De totes maneres, la SD Logroñés ha reaccionat amb una pressió ferotge en els últims minuts de la primera part. Una gran acció defensiva de Pau Resta, de nou imperial, ha evitat el possible empat. Ha patit el Sabadell i sobretot David Astals amb les constants incursions d’Asier Córdoba per banda esquerra.

SOLIDESA I SUPERVIVÈNCIA

La tònica d’iniciativa i pressió local s’ha mantingut a la represa. Sobretot en un primer quart de setge sobre la porteria d’Ortolà, qui s’ha hagut d’esforçar per desviar un cop de cap enverinat de Samanes. El Sabadell ha fet un pas enrere, confiant en la seva solidesa defensiva. S’ha convertit en una roca gairebé impenetrable. Només ha concedit una ocasió clara al golejador Unzueta, que ha xutat per sobre del travesser. La resta, un exercici de supervivència implacable, ple d’entrega, ajudes i solidaritat màxima.

Fins i tot ha pogut sentenciar el partit el Sabadell per evitar un agònic final. Un cop de cap de Pau Víctor ha trobat la gran resposta de Jero Lario. També Alberto Fernández ha pogut fer mal en una internada i xut massa creuat. L’entrada de Raúl Baena ha servit per solidificar una mica més el mig del camp, aportant experiència i sortida de pilota.

Alguns jugadors han acabat trencats físicament, com Pau Víctor, però el Sabadell ha resistit els últims intents de la SD Logroñés, amb dos córners i una rematada que ha aturat, molt segur, Ortolà. Ha estat l’últim ensurt. Després, festa amb el centenar llarg de seguidors arlequinats a les graderies. Tots veuen una mica més a prop la permanència.

Pere Figueras - Diari Sabadell

Local
Jero Lario
Victor Ruiz
Julen Monreal
Borja Martínez82'
Imanol Sarriegi53'82'
Santiago Samanés
Jaime Paredes71'
Asier Córdoba71'
Diego Esteban60'
Iker Unzueta
Suplents
Jon Madrazo71'
Alain Ribeiro82'
Ángel Sánchez60'
Emilio Lozano82'
Manny Rodríguez71'
César Caneda
Juan Carlos Azón
Castri
Gexan Elosegi
Jordi Ortega
Oriol Martí
Gonzalo Serrano
Entrenador
Raúl Sáenz del Rincón 'Llona'
Crònica
27'

Pau Víctor

27'

Juanmi Carrión

53'

Imanol Sarriegi

60'

Raúl Baena

60'

Sergi Altimira

60'

Ángel Sánchez

60'

Diego Esteban

71'

Christian Dieste

71'

Cristian Herrera

71'

Marc Vargas

71'

Ricard Pujol

71'

Jon Madrazo

71'

Jaime Paredes

71'

Manny Rodríguez

71'

Asier Córdoba

75'

Pablo Monroy

79'

Alberto Fernández

82'

Alain Ribeiro

82'

Borja Martínez

82'

Emilio Lozano

82'

Imanol Sarriegi

82'

Alex Gualda

82'

Alberto Fernández

83'

Raúl Baena

90'

Adrián Ortolá

Últims partits
1ª RFEF | 27-11-2022 16:00
CE Sabadell

0-0

SD Logroñés
Efemèrides