Fitxa del partit
2ª RFEF | Jornada 1 | 01-09-2024 19:00
Torrent CF

0-0

CE Sabadell
Alberto Martín Hernández
Estadi
San Gregorio
Resum

Un punt. La nova etapa del Centre d’Esports a Segona Federació ha començat amb un empat al camp de San Gregorio de Torrent. Els arlequinats han pogut tastar el fang de la categoria davant un rival batallador que no ha concedit gairebé res. Els de David Català, segurs en defensa, han estat espessos ofensivament tot i jugar gairebé mitja hora en superioritat numèrica.

El primer onze de David Català no ha ofert sorpreses. Ha estat gairebé el previst tenint en compte la pretemporada i també la disponibilitat de peces en aquesta jornada inicial. Jugadors com Bonaldo, amb molèsties, Miguelete o Bakayoyo no han entrat en la convocatòria. L’únic dubte podia ser Sergio Cortés i finalment, ha estat titular. D’altra banda, Salguero ha ocupat el lateral dret i el carril en clau ofensiva ha sigut per a Ton Ripoll.

La pluja s’ha convertit en la inesperada primera sorpresa abans del duel, obligant a treure els paraigües a la cinquantena de seguidors arlequinats que no s’han volgut perdre l’estrena a més de 300 quilòmetres. També ha convertit la gespa artificial, d’antiga generació, amb un escenari encara més relliscós. Aquest serà un dels grans enemics del Sabadell aquesta temporada.

De fet, li ha costat adaptar-se a les circumstàncies del terreny de joc i les característiques d’aquesta mena de partits. Ha estat una benvinguda a la Segona Federació: joc aeri, pilotades llargues, duels constants, interrupcions… El Torrent ha sortit amb màxima intensitat i l’objectiu clar d’evitar riscos. Després d’un primer quart sense cap acció de perill, Busquets s’ha trobat una pilota clara dins de l’àrea i el seu xut ha sortit fora. Un avís.

Era difícil fer tres passades consecutives, però quan el Sabadell ho ha aconseguit, ha arribat amb perill. Sempre amb la culminació final de Rubén Martínez: un xut s’ha perdut fora desviat per un defensa i el segon ha acabat a les mans de Company, qui abans del descans ha hagut de deixar la porteria, lesionat, al seu company Pablo Garcia, provocant cinc minuts d’afegit a una primera meitat que s’ha mogut en el guió previst d’aquesta categoria. Serà una dura travessia, amb molt de fang.

Tampoc contra 10

La segona meitat ha arrencat amb ensurt. Busquets ha superat Juanma per banda i la seva centrada de la mort no ha trobat rematador. Ha sortit una mica desconcentrat el Sabadell, que no trobava la fórmula per superar l’entramat defensiu del conjunt local, sobretot en el mig del camp. Ha faltat inspiració creativa.

El partit ha patit un gir en el minut 63 amb l’expulsió del local Adrián per doble amonestació, molt evident. Gairebé al mateix temps, Gonpi ha substituït Marru. Lògicament, el Torrent ha fet un pas enrere i ja només ha inquietat en alguna acció a pilota aturada. L’ambient s’ha crispat a la graderia, amb constants protestes al col·legiat.

La possessió ha estat ja clarament per l’equip arlequinat. L’últim quart s’ha convertit en un setge del Sabadell contra el mur valencià. David Català ha esgotat els canvis donant entrada a Morcillo i Júnior, per trobar un espai en el bosc defensiu local. Ha estat impossible. Fins i tot, ha pogut ser pitjor si el Torrent hagués aprofitat una sortida al contracop. Primer punt en una estrena complicada. Caldrà assegurar a la Nova Creu Alta. Pere Figueras - Diari Sabadell

Local
Joan Company40'
Abraham Peleteiro45'
Ivi Martínez
Juan Carlos Lázaro "Kaiser"
Roan Riera
Quim Araujo67'
Adrián Lois
Manel Busquets85'
Albert Núñez45'
Juanma Acevedo
Adrián Pérez45'63'
Suplents
Pablo García40'
Franc Mateu85'
Jaume Galiana
Uriel Jové45'
Luis Navarro66'67'
Jacobo Martí
Juan Antonio Sánchez45'
Entrenador
Vicente Mir Arnau
Crònica
40'

Pablo García

40'

Joan Company

45'

Adrián Pérez

45'

Sergio Cortés

45'

Abraham Peleteiro

45'

Uriel Jové

45'

Albert Núñez

45'

Juan Antonio Sánchez

63'

Adrián Pérez

64'

Marc Marruecos

64'

Álex González "Gonpi"

66'

Luis Navarro

67'

Quim Araujo

67'

Luis Navarro

69'

Alfredo Pedraza

78'

Pau Fernández

78'

Juanma García

84'

Pol Marín 'Junior'

84'

Adrián Salguero

84'

Javi Morcillo

84'

Albert Orriols 'Urri'

85'

Franc Mateu

85'

Manel Busquets

95'

Pol Marín 'Junior'

Últims partits
Efemèrides