Real Oviedo

9-2

Plácido González Díaz
Buenavista - Tartiere

Dia de fort vent i molta pluja que ha deixat el camp de Buenavista enfangat amb molts dolls d'aigua que han fet difícil la circulació de la pilota. El públic asturià ovaciona llargament l'entrega d'un banderí per part del capità del Sabadell al seu capità Herrerita com a record del primer partit de Lliga disputat entre aquests dos equips.

Als dos minuts de partit Pallás avança al Sabadell en el que ha estat un viratge, ja que l'Oviedo ha dominat de cap a peus aconseguint un gol rere l'altre fins a arribar al descans amb cinc gols a un. A la represa de la mateixa manera la superioritat local ha estat manifesta, amb quatre gols més, per només un d'Ara pels visitants. El Sabadell continua en una línia molt dolenta fora, on s'han perdut tots els partits.