2-4

Valencia CF
Eduardo Iturralde Gorostiaga
Creu Alta

Ple a vessar a la Creu Alta per rebre el líder del campionat de Lliga. El Sabadell surt decidit a buscar el primer gol i domina completament al seu rival. Als vuit minuts de joc Del Pino cedeix a Navarro i aquest cap enrere a Pallás que engalta un xut per marcar el primer gol de la tarda. Només triga sis minuts Mundo a restablir la igualada. Els locals insisteixen, primer Gonzalvo l de cap i després Pallás, no aconsegueixen batre a Eizaguirre. Al minut quaranta un servei de cantonada és rematat per Navarro a la xarxa però l'àrbitre anula el gol, arribant al descans amb empat a un.

A la represa en només tres minuts es passa de gaudir Del Pino de la millor oportunitat del partit pel Sabadell, a marcar el València en un contracop després d'una errada de Sasot que culmina Gorostiza. El Sabadell torna a empatar mercès a un de Del Pino. Malgrat que sembla que aquest gol pot afectar l'equip valencià, més aviat l'estimula, fent-se llavors amb el domini del joc, demostrant perquè és el líder del campionat i resolent amb gol les poques oportunitats de les quals disposa amb un índex elevat d'encert. Amadeo dos minuts després de l'empat i Gorostiza, deixen al Sabadell en una situació que comença a ser compromesa a la taula de classificació, amb només un punt de marge sobre les places de descens.

"Epi" Fernández
14'67'Amadeo Ibañez
14'"Mundo" Suárez
75'Vicente Asensi
48'73'Guillermo Gorostiza