3-2

Granada CF
José Gojenuri Eguiluz
Creu Alta

Tot i la victòria continua com a fanalet vermell a la taula classificatòria, això si, aquests punts treballats i davant un rival directe que va merèixer l'empat, donen aire al Sabadell que s'enganxa a la lluita per la salvació que queda a un punt. Montserrat procedent del FC Barcelona ha fet el seu debut després de la lesió de Bayo la jornada anterior.

El Sabadell ha dominat els primers minuts de joc però de seguida s'ha vist que no resultaria fàcil la victòria davant el Granada. De fet s'ha avançat dos cops al marcador, arribant sempre la resposta ràpida del Sabadell. L'empat a un l'aconsegueix Belmar d'un xut ras, arribant amb aquest resultat al descans després que Vázquez llencés fora un penal. El nou gol dels andalusos ha estat respost set minuts després en rematar Gonzalvo de cap un servei de cantonada. A quinze minuts per la finalització Vázquez avança als locals, que han respirat quan al minut vuitanta-cinc Melito ha estat expulsat de forma rigorosa. Com anècdota l'àrbitre va xiular la finalització quinze minuts abans i després de consultar-ho amb els liniers va decidir continuar el partit.