Campionat d'Espanya (La Copa) | 03-05-1942 17:00

2-2

RCD Espanyol
Agustín Cruella Tena
Creu Alta
Ple a vessar a la Creu Alta per viure el partit de tornada de la primera eliminatòria de Copa contra l'Espanyol. Tot i el 3-1 del partit d'anada a Sarrià tant jugadors com aficionats arlequinats estaven convençuts de poder superar un equip de superior categoria com l'espanyolista. En un partit intens i vibrant els sabadellencs van posar en seriosos problemes als homes de Caicedo tot i que aquests van tenir major eficàcia. Chas, l'home del partit a Sarrià amb un hat-trick, va tornar a marcar a les acaballes del primer temps. I només començar Olivas feia el segon gol visitant. Tot i tenir l'eliminatòria gairebé perduda el Sabadell amb molt amor propi va poder empatar amb gols de Tarradellas i Muruaga a falta de deu minuts.