Real Madrid

8-0

Francisco Munguía Artola
Chamartín

Abans que l'expedició marxés cap a Madrid, l'alcalde de la ciutat va reunir-se amb els jugadors per tal d'encoratjar-los pel difícil partit que s'havia de disputar a Chamartín davant el Real Madrid. La situació actual feia indispensable una victòria per tal de conservar esperances, però la dolorosa derrota deixa al Sabadell a les portes de l'abisme.

Només cinc minuts va trigar el Madrid a obrir la llauna, mercès un penal transformat per Corona. El Sabadell sembla reaccionar tímidament però dos gols més abans del minut vint, deixen l'equip a la deriva, sense reacció, sense resposta. Al descans els locals ja guanyen cinc a zero i a la represa malgrat que el Madrid aixeca el peu, li cauen tres gols més a un Sabadell que esgota els seus darrers partits a la màxima divisió espanyola.