1ª Divisió | Jornada 25 | 13-05-1945 18:00

0-6

RCD Espanyol
Rafael Tamarit Falaguera
Creu Alta

Cal pagar una entrada de 10 pessetes, per veuere com el Sabadell rep l'Espanyol amb la necessitat imperiosa de guanyar per no convertir-se en equip de segona divisió. El Sabadell porta samarreta blava mentre que l'Espanyol llueix la seva samarreta blanc-i-blava.

El Sabadell conscient de la importància del partit surt dominant l'Espanyol, malgrat que és el conjunt visitant qui marca primer, després que un xut creuat i ras de Segarra sense portar aparentment perill, se li escapés de les mans a Sánchez, deixant la pilota als peus d'Agustí qui marca el primer de la tarda als vint-i-cinc minuts de joc. Onze minuts després, Sánchez fa una sortida en fals, arribant la pilota a Calvo qui a plaer fa el segon. El Sabadell domina però sense profunditat. El conjunt local estavella dues pilotes al pal. S'arriba al descans amb un Sabadell que ha estat millor que l'Espanyol i que ha dominat com ho demostren els set serveis de cantonada a favor, per només tres de l'Espanyol, però la mala actuació del porter Sánchez el fa anar a remolc perdent zero a dos.

A la represa l'actuació del porter local encara ha estat pitjor. Als quinze minuts ha fet l'estàtua davant un xut de Morales que ha significat el tercer gol. Només cinc minuts després una altra sortida en fals ha donat a Segarra l'oportunitat de fer el quart. Als trenta minuts un xut innocent de Morales es converteix en el cinquè. Poc després Sánchez fa una aturada davant l'estupefacció del seu públic. Ja a les acaballes Ortí sol davant Sánchez marcaria el sisè gol sense que en aquesta ocasió el porter tingués cap mena de responsabilitat. En aquesta segona part Belmar va tornar a xutar una pilota al pal. Després d'aquest partit el Sabadell és equip de segona divisió.

Albert Martorell
Ricardo Teruel
Josep Casas
Mariano Veloy
75'Gabriel Jorge
Antonio Fàbregas
36'89'Jaime Ortí
60'75'Juan Morales
36'Ángel Calvo
25'89'Enrique Agustí