FC Barcelona

4-1

Vilalta
Les Corts

Mal temps en una tarda en l'homenatge a Escolà, malgrat que a mesura que va anar millorant el temps, el públic es va apropar al cap, registrant finalment una notable entrada. L'homenatjat va ser aplaudit durant uns minuts en sortir al camp acompanyat de dos fills que van fer la sacada d'honor. Es posa en joc la Copa Conyac Caballero.

El partit comença amb poca intensitat, on tots dos equips plantegen un futbol obert. El Barcelona s'avança al minut onze en rematar Escolà amb l'esquerra una pilota centrada des del servei de cantonada. Només treure de mig camp, Pallás envia una pilota a l'àrea on Gonzalvo avançant-se al porter empata novament el partit. El joc guanya rapidesa i qualitat. Al minut quinze Martín avança novament als blaugranes. Només quatre minuts després Martín torna a marcar en ple domini local, arribant amb tres a un al descans.

A la mitja part, l'homenatjat Escolà puja a la llotja on el General Moscardó fa entrega d'un rellotge d'or gentilesa de l'ajuntament, així com una cadena d'or regal dels seus companys. A la represa molts canvis en tots dos conjunts i un nou gol a les acaballes, gràcies a un penal transformat per Gonzalvo lll. En acabar el partit Raich va rebre la copa que va entregar com a record a l'homenatjat.