5-2

UE Sants
Gallardo
Creu Alta

Fluixa entrada a la Creu Alta. La UE Sants ha fet un bon partit, sobretot als primers quaranta-cinc minuts on ha portat la iniciativa durant diferents fases del partit, arribant al descans amb victòria per la mínima, gràcies al gol de Bernabé en un servei de cantonada a la mitja hora de joc.

A la represa, el Sabadell que semblava esperar el seu moment, ha reaccionat quan físicament els visitants s'han vingut una mica avall. Primer Belmar amb un xut ras als deu minuts i després Del Pino al minut vint-i.-dos, han fet capgirar el resultat. Novament Del Pino als trenta-un minuts i Andrade dos minuts després, han deixat en evidència les diferències existents entre aquests dos equips. A nou minuts per la finalització Pallars ha fet el cinquè, abans que Sasot marquès el definitiu cinc a dos.