3-2

UE Sant Andreu
Jesús Arribas Seijas
Creu Alta

Partit de Festa Major a la Creu Alta davant bon nombre d'assistents. El Sabadell presenta moltes cares noves preparant el que ha de ser la nova temporada a segona divisió. Els andreuencs malgrat que varen patir una derrota per tres a dos, van fer mèrits per empatar. De fet, l'empat hauria pogut arribar a una jugada on sembla que la pilota hauria traspassat la ratlla, però que l'àrbitre no ho va veure així.

A la primera part el Sabadell s'avança amb dos gols de Vàzquez i Gaju als set i deu minuts de joc. Als vint-i-cinc minuts, de joc Munné pel Sant Andreu redueix distàncies però novament Gaju vuit minuts després, restableix els dos gols de diferència al marcador. A quinze minuts per la finalització del partit, Vidal deixa el marcador en el tres a dos definitiu.